Інженерна впевненість із tvONE

TvONE – британська компанія, продукти і рішення якої є втіленням інновацій, технологічності, безкомпромісної надійності, практицизму і нестримного прагнення до досконалості.

Діяльність tvONE спрямована на створення найсучасніших технологій, тож дослідницько-конструкторська команда натхненно й зосереджено займається розробленням і впровадженням надійних високопродуктивних рішень, виправдовуючи девіз компанії – «Ми створюємо впевненість». Найвідоміші розробки – модульні відеопроцесори CORIO master та матричні комутатори CORIO matrix.

Продукти, оснащені провідною технологією масштабування відео CORIO, мають кілька визначальних особливостей, зокрема забезпечують максимальну гнучкість і легке налаштування, надають змогу працювати в багатозадачному режимі з розширеними можливостями, і, звісно, слугують упродовж тривалого часу. Масштабування 4K-контенту в реальному часі з обертанням картинки й ефектами переходу на будь-яких відеостінах, включно з дисплеїв різного розміру та роздільної здатності, підтримання десятків джерел сигналу різних форматів – лише частина можливостей.

Крім складних і багатофункціональних модульних рішень, tvONE має в асортименті мультиформатні скейлери й перетворювачі сигналів, процесори для зведення проєкторів і мультив’ювери, доступні й дещо простіші класичні комутатори відео-, аудіосигналів і графіки, сплітери, подовжувачі інтерфейсів. Також варто звернути увагу на монтажну систему ONErack для компактного організованого встановлення малогабаритного AV-обладнання.

TvONE займає передові позиції на ринку комутаційного й перетворювального устаткування цілком виправдано, адже всі товари з асортименту відповідають стандартам RoHS, WEEE та REACH, виробничі майданчики мають сертифікат ISO 9001, а продукція широко використовується у сферах освіти, медицини, культури.

Ба більше, з огляду на високий рівень безпеки й надійність, пристрої бренду придатні до використання на державних об’єктах високого рівня складності.

А оскільки одним із головних пріоритетів для компанії є довіра клієнта – tvONE прагне повністю задовольнити його потреби, забезпечуючи найкращу технічну підтримку.

Рекомендуємо також:
30.06.2023

TvONE – британська компанія, продукти і рішення…

22.06.2023

Використання якісних HDMI-кабелів – це запорука впевненості…

25.05.2021

Запатентована Twinkly технологія комп’ютерного визначення елементів світлового…

5.04.2023

Компанія Cypress Technology, що заснована в 1989…

12.06.2023

Відтепер отримати максимально реалістичне зображення та проводити…

7.03.2021

Міжнародний день жінок 8 Березня – це…

25.05.2021

Запорука ефективності вашого ПК – вдало підібраний…

10.04.2023

Південнокорейська компанія ZALMAN пропонує широкий спектр компонентів…

27.11.2020

QNAP об’єднує нововведення інформаційних технологій з власними…

27.11.2020

Компанію було засновано у 2002 році у…

28.10.2022

Абсолютно нова топова ігрова модель G3420B доповнила…

2.11.2022

Використання стильного сучасного посуду ARDESTO в сервіруванні…